“Об’єднання  Самопоміч»: заспів до Дня міста Кропивницького

мах

День міста Кропивницького за традицією завжди проводять у третю суботу вересня, але починають здалеку – з анонсів, презентацій, виставок. Лише сама субота вибухає феєрверком подій: урочистості , концерти, вшанування, частування, виставки, ярмарки тай майстер-класи, спортивні змагання та забави. І чого тільки не буває на дні міста…

“Об’єднання  Самопоміч» стартувало одним із перших презентувавши землякам вуличну експозицію  фотопроект фотохудожниці Олександри Сухенко «Привіт, Кропивницький!» . Кількома десятками світлин авторка передає свою закоханість у рідне місто. Кольорові світлини дуже жваві і життєрадісні, а декільком з них до снаги і участь у міжнародних конкурсах. Відвідувачами виставки стали звичайні перехожі. Вони визначали найсимпатичнішу для себе роботу та фотографувалися біля неї  з авторкою.

Серед кількох десятків робіт проглядається своєрідна екскурсія містом. Трохи завадив вітер, і тому частина експозиції перемістилася на стіну сусіднього будинку.

Приємно, ще “Об’єднання  Самопоміч» виступає меценатом для молодих і перспективних мистецьких талантів, адже саме краса, яка присутня на роботах експозиції рятує світ від буденності, пожвавлює життя, а древні говорили, що і врятує світ.

Увагу до виставки проявили не лише прості перехожі, але і місцеві журналісти та обласне телебачення, яке взяло інтерв’ю у авторки та партії підтримки , але і цікавилося думкою перехожих-відвідувачів.

і