Забудовник дав гідну відповідь рейдерам

мах

Забудовник дав гідну відповідь рейдерам. В Києві триває дивне протистояння між забудовником і групою людей, що називають себе громадськими активістами.

Справа дійшла до прямих сутичок, під час яких постраждали люди, майно, техніка, є загрози застосування зброї, що для мирного міста є недопустимим!

В прес-центрі інформаційної агенції “ЛігаБізнесІнформ” відбулася прес-конференція керівників компанії забудовника, юриста і прес-секретаря банку “Аркада” Людмили Горицької.

-Ситуація навколо будівництва на столичних Осокорках вийшла за межі правового поля. У соцмережах поширювали заклик до силового вирішення питання щодо забудови території навколо озера Небреж. Активісти  підбурювали громадян взятися до зброї й долучитися до їхнього протесту. – зазначила Л.Горицька, -Такі дії повинні розглядатися в рамках кримінального законодавства й не можуть залишатися поза увагою силових структур та київської влади.

Інформація щодо подій, які відбулись 22.09.2018р. навколо будівельного майданчика житлового масиву «ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ»
В котрий раз так звана «мирна акція» активістів Екопарку, яка насправді є спекуляцією на темі захисту екології, переросла у протиправне пошкодження майна з провокаціями під патріотичні гасла.22.09.2108р. агресивно налаштовані псевдо-активісти знову здійснили напад на будівельний майданчик – був зірваний та зухвало розтоптаний український прапор, частково зламана огорожа, підпалена будівельна техніка.Проте, не зважаючи на провокативні дії  псевдо-активістів та їх спроби перешкодити будівництву, будівельні роботи ні в якому разі зупинятися не будуть!Крім того, будуть вжитті всі необхідні заходи щодо підсилення охорони будівельного майданчика з метою відновлення порядку та недопущення подібних ситуацій у майбутньому.Ми заявляємо, що за жодних обставин не піддамося на залякування і не будемо  сторонніми спостерігачами в ситуації, коли невелика група псевдо-активістів ставить під загрозу інтереси сотень людей, які інвестували кошти в будівництво свого житла в ж/м «ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ», та мешканців Дарницького району, яким буде зручно користуватися облаштованими місцями відпочинку та дозвілля навколо озера Небреж.Ми виправдаємо довіру наших інвесторів та зробимо все можливе аби будівництво ж/м «ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ» було завершено вчасно і кожен отримав своє житло у заплановані терміни!Більш детальну інформацію з вищезазначеного питання Ви можете отримати переглянувши запис прес-конференції за посиланням https://press.liga.net/press-conf/releases/pres-konferentsiya-na-temu-zbroya-proti-investoriv, яка була проведена 24.09.2018р.

 

Днями, Голова правління банку “Аркада” К.Паливода звернувся до Київського міського голови В.Кличка з відкритим листом, текст якого надаємо.

Ситуація навколо будівництва на столичних Осокорках вийшла за межі правового поля…

https://arkada.ua/ua/top/press/news/29731/36364/

  

Довідка: Житловий масив «ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ» є географічним продовженням популярного серед інвесторів ж/м «ПАТРІОТИКА».

Однак, ландшафт місцевості і наявність водойм робить його несхожим на жодний житловий комплекс у Києві. Гармонійне поєднання сучасних житлових будинків, об’єктів інфраструктури з унікальним природним середовищем робить цей житловий масив надзвичайно привабливим як для проживання так і для відпочинку.

За традицією, кожний житловий будинок матиме своє ім’я, пов’язане з назвами відомих озер і лиманів України. Якісь із цих назв прийшли до нас із сивої давнини, якісь виникли відносно нещодавно, але всі вони є частиною історії нашої прекрасної України.

Таким же красивим і комфортним буде і новий житловий масив.

Затишні квартири з сучасними плануваннями — це «ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ».

Мальовничі краєвиди — це «ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ».

Дитячі садочки і школи — це «ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ».

Заклади торгівлі і розваг — це «ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ».

Відпочинок на воді, чарівна набережна та місячна доріжка на тихій поверхні озера — це також «ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ».

Банк “Аркада” є однією з небагатьох структур, яка інвестує значні кошти в будівництво житла і супутньої соціальної інфраструктури. Що у нинішні кризові часи дуже непросто!

Тож проплачені акції протесту, спроби рейдерського захоплення будівельних майданчиків, псування техніки розцінюють як спроби зрива графіку будівництва, відлякування інвесторів.

Зодчі переконані – житловий масив «ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ» буде введено в експлуатацію вчасно!

і