Банкова та кремль таємно домовилися розділити Україну… Гучна заява відомої журналістки

мах

Петро Порошенко – президент, Юрій Бойко – прем’єр-міністр, Віктор Медведчук – голова Верховної Ради.

Шеф-редактор видання LB.ua Соня Кошкіна розповідає про укладення між Банковою та Кремлем таємної домовленості – пише 24tv.ua

Вона передбачає, що проросійські сили допоможуть Петру Порошенку залишитися на посаді Президента. Натомість самі візьмуть реванш за результатами парламентських виборів. Першим технічним кроком до реалізації плану, стверджує Кошкіна, стало рішення Опозиційного блоку та партії “За життя” про висунення спільного кандидата в Президенти.

“Суть домовленостей: союз Бойка-Льовочкіна та Рабіновича-Медведчука забезпечує об’єднання умовних “біло-блакитних”, консолідацію їхнього електорату та, як наслідок – проходження Бойка до другого туру. Де його зустрічає “головний борець проти проросійського реваншу” Петро Порошенко. Після чого – до парламентських – вони спільно створюють широку коаліцію. Бойко отримує прем’єрську посаду, Медведчук – спікерську. І так керують країною”, – йдеться у статті Соні Кошкіної.

Головна умова підтримки цієї комбінації Кремлем, за інформацією LB.ua – “врегулювання” конфлікту на Донбасі на російських умовах. Окуповані нині території отримують широку автономію та можливість блокувати подальшу інтеграцію України до ЄС та НАТО.

За даними журналістки, план схвалено особисто Путіним. Він покроково прописаний і готовий до втілення.

і