Корисний ідіот Кириленко. Цей вирішив посварити Україну з ОБСЕ

мах

Україна вже цілком відповідає вимогам ЄС щодо вступу до нього як мінімум по одному критерію: по наявності у владі й довкола неї дурнів і придурків. По наявності у владі ворогів держави, народу вже мовчу – за цим показником Україна є світовим лідером.
Я вже не раз писав про ганебну юридичну безграмотність – до того ж, у профільних питаннях його роботи – міністра закордонних справ Клімкіна, який “на рівному місці” наживає Україні ворогів в особах Угорщини, Румунії, Болгарії, Словаччини, Польщі, Білорусії з приводу “подвійного громадянства” тощо, а зараз до нього доєднався віце-прем’єр Кириленко.

Цей вирішив посварити Україну з ОБСЕ. Вимагає, щоб співробітники моніторингової місії ОБСЕ, до обов’язків яких входить виключно допомога мирному населенню у воєнних зонах та спостереження і моніторинг, називали Росію агресором. Ще б наполягав на публічному застосуванні ними привітань “Слава Україні – Героям слава!”. Та не тільки від Хуга, але й від представників Росії. Ото був би герой.

В’ячеслав Кириленко
@KyrylenkoVyach
Якщо Александр Хуг як заступник керівника спецмоніторингової місії ОБСЄ не вважає Росію агресором,значить він стояв весь час на російській точці зору про “внутрішній конфлікт в Україні”.Ну і який це тоді моніторинг,коли росіян вони бачили, а російську агресію не визнають? Абсурд!

Arkadiy Kornatskyy

і