Юлія Тимошенко: Порошенко узурпував інформаційний простір

мах

Влада встановила безумовну монополію на тотальний контроль інформаційного простору, адже правда – небезпечна для президента Порошенка, і він це добре розуміє.

Про це заявила Юлія Тимошенко на своїй сторінці у Facebook, зазначивши, що історія з побиттям журналістів не йде у неї з голови.

За її словами, інформаційний ринок країни перетворено на фабрику тотальних маніпуляцій громадською думкою.

«ЗМІ мусять бути лояльними особисто до президента Порошенка, щоб не мати проблем зі своєю діяльністю. Телевізійні канали і частоти на мовлення роздаються друзям та партнерам президента, сам президент бере участь в узурпації інформаційного простору через афільованих осіб», – сказала вона.

Будь-яка спроба вийти за межі лояльності до влади закінчується погрозами, репресіями, закриттям програм і проектів, цькуванням, переслідуваннями, наголосила Юлія Тимошенко.

«Тому Шустеру, наприклад, з його програмою місця в Україні не знайшлося. Тому саме від президентської фракції маємо кілька законопроектів з ініціативою кримінального переслідування за свободу слова. Тому в журналістів прослуховують телефони за абсурдними судовими рішеннями», – сказала політик.

Така ілюзія «свободи слова» дуже загрозлива для суспільства, яке обурено владою, зауважила лідер «Батьківщини».

«Воно гадає, що має незалежну достовірну інформацію, а насправді бачить все у викривленій і спотвореній формі. У тій формі, що влаштовує владу. Так само загрозливий для країни весь устрій влади нинішнього президента, що навчився камуфлювати бездарність та корумпованість патріотичним пафосом і словоблуддям», – підсумувала вона.

Юлія Тимошенко переконана, ця система великої омани країни має бути демонтована.

і