Наливайченко: «Деокупація — головна мета мого плану відновлення миру»

мах

Щодня на YouTube-каналі Валентина Наливайченка виходить програма «Час Справедливості», де кандидат в Президенти України Валентин Наливайченко відповідає на запитання, що йому ставлять у соцмережах.

Однією з складових Вашого мирного плану є підтримка міжнародних партнерів. Але дивлячись на проблеми Меркель у Німеччині, Макрона у Франції, на проблеми Трампа з Сенатом та Brexit в Британії – на кого нам взагалі розраховувати, хто нам допомагатиме?

Я переконаний, що нам треба свої інтереси відстоювати самим. Йду в президенти для того, щоб саме Україна, саме новий український президент ініціювали новий план деокупації, відновлення миру в країні.

Маємо запропонувати і відстояти такий план дій, який вирішить головне питання – щоб російський агресор вивів свої війська і спецслужби з нашої землі, з Луганської, Донецької областей та з АР Крим.

Саме такий президентський план дій я маю. І головна мета плану дій Наливайченка для відновлення миру – це деокупація. Тобто виведення окупаційних військ.

Америка, хто б що не говорив, є ключовим нашим союзником. Президент Трамп тримає санкції проти Росії, і набагато жорсткіші санкції, ніж ввела наша корумпована влада. Я йду в президенти, щоб саме такі санкції були у нас в країні, щоб новий президент України тримав таку позицію за своїх громадян.

Що стосується Німеччини, то, справді, я думаю, що найбільший прорахунок і провал Порошенка і його команди полягає в тому, що вони не змогли переконати німецьких партнерів. Порошенко нам неодноразово показував, як він сидить на лавочці з Меркель. Виявляється, він говорив про свій завод у Німеччині, а не про санкції проти російських компаній, російського агресора. Ось тому Німеччина, і не тільки вона, до цього часу не визначилися з остаточною підтримкою нашої територіальної цілісності.

Але ця ситуація найближчим часом зміниться. Після президентських виборів ми змінимо це. Ми справді знищимо корупцію в українській владі, яка є найбільшою перешкодою для консолідованої, наполегливої міжнародної підтримки для відновлення миру в Україні та деокупації наших земель.

і