Наливайченко: «Знайдемо всі офшори й повернемо вкрадене в бюджет України!»

мах

Щодня на YouTube-каналі Валентина Наливайченка виходить програма «Час Справедливості», де кандидат у Президенти України Валентин Наливайченко відповідає на запитання, що ставлять йому в соцмережах.

Пане Валентине, як Ви прокоментуєте інформацію, що виходить зі Світового банку: «…у 2017 році сукупна чиста вартість активів трьох найбагатших фізичних осіб України перевищувала шість відсотків ВВП України. Це майже вдвічі більше, ніж в Росії та втричі більше, ніж у Польщі. Відношення частки доходу найбагатших людей до ВВП майже не змінювалося з 2007 року…»

Я скажу, що п’ять мільярдів доларів на рік, які минулого року були викрадені і президентом, і його оточенням з країни — це якраз ті десять відсотків, яких не вистачило на фінансування медицини, Пенсійного фонду і освіти в Україні. Насправді, Світовий банк оперує тільки офіційною статистикою, але чітко знаю, що викрадається в рази більше.

Я хочу зупинити таке розкрадання, щоб влада, яка особливо зараз перед виборами так відчайдушно і цинічно переводить собі в офшори, знала — ми обов’язково все повернемо в бюджет України. І саме таку статистику ми і надамо Світовому банку, а найголовніше – раз і назавжди повернемо вкрадене в українців. Тому що це ваші гроші, які влада викрадає та переводить в офшори. Влада думає, що ми дозволимо їм жирувати десятиліттями і століттями. Так більше не буде. Розкрадати країну ми більше не дамо жодній владі.

і