Сергій Кривонос — я хочу щоб ми виграли війну…

мах

Одне з головних питань, які я чую на зустрічах – це питання чому, я, діючий військовослужбовець вищого рангу, балотуюсь на посаду Президента.

Моя відповідь – тому, що я хочу щоб ми виграли війну, адже агресія ворога та наступи йдуть по всіх напрямках і фронтах. Успішність України є важливою ключовою складовою перемоги над агресором та геополітично визначить майбутнє у Європі та Світі на багато років.

Я діючий військовий вищого рангу, я бачив цього агресора в приціл на сході України і це занадто серйозна справа, щоб довіряти перемогати тільки політикам. Я не хочу миритись з негативними явищами, які останнім часом розвиваються в армії, взагалі в секторі безпеки та оборони й зокрема в ВПК.

Якщо показане в програмі “Наші гроші”має фактичне та документальне підтвердження, це не просто корупція – це мародерство та зневага до захисників України; це державний злочини в умовах військової агресії у країні; це бізнес на крові наших бойових побратимів. Ці люди вороги нашої Держави.

Але якщо, показане в програмі припущення, не маючи під собою фактів та підтверджень, це злочин не менший та підрив довіри до найважливіших гілок влади в країні в умовах війни.

Мої підлеглі хлопці з ССО, військовослужбовці інших родів та видів, добровольці виконували бойові завдання в АТО/ООС гинули, отримували поранення захищаючи незалежність, захищаючи весь народ України.

А кучка зрадників та мародерів паразитували, наповнювали на крові власні кишені. Фактично сприяють реваншу проросійських сил. Підривають довіру суспільства до державних інституцій в умовах відкритої військової агресії. Це саме той випадок, коли потрібно рубати руки, тим хто краде у Армії!

Вимагаю від керівництва правоохоронної системи:
1. Негайного відсторонення посадових осіб, згаданих в журналістському розслідуванні.
2. В стислі терміни провести об’єктивні слідчі дії, перевірку всієї інформації, фактів ;
3. Залучити громадськість та публічно висвітлити результати.
4. За результатами слідства визначити винних, притягнути до відповідальності та суворо ПОКАРАТИ.
5. Негайно розслідувати та притягнути до відповідальності посадових осіб сектору безпеки та оборони, до яких були до цього подібні звинувачення та забезпечити всебічне та об’єктивне розслідування зазначених фактів.

Якщо демократичним законним шляхом винні не будуть покарані, суспільство може само знайти механізми покарання ворогів України. Я обіцяю зробити все від мене залежне, щоб всі мародери були знищені, а свідомі громадяни України виграли війну й проти агресора й проти внутрішніх скритих ворогів!

Разом до Перемоги!

P. S. Маю висказати свою позицію але з запізненням, новини наздоганяють мене у дорозі. Прибув до Вашингтону. Маю не лише вести виборчу кампанію, а й вести переговори, домовлятися про спільні дії за для нашої Перемоги.

Сергій Кривонос

і