АНТИДОТ ПРОТИ “ЗЕ-ЧОЛОВІЧКІВ”

мах

Сьогодні спалося погано. Ломило подагрою мізинець на лівій нозі, в трахеях свербіла свіжопідхоплена інфекція. Але саме цей сон, обтяжений зовнішніми обставинами, дав несподіваний результат.

Приснився наш кандидат у Президенти – в якихось неймовірних колажах під героїчну музичку в обрамленні нескіченних смайликів і мемів на зразок “бах”, “упс”, “вау”, “ага”, “мгм”, “ггг”…

Я тут же прокинувся і зрозумів, що це рішення для політтехнологів – які продовжують тиснути, на логіку людей, умовляти, пояснювати, виходячи з реальності…

Ніякої реальності у більшості людей давно немає! Згадайте фільми “Марвел студіос” – вони мають шалену популярність, а точніше їхні блокбастери на теми коміксів – “Людина-павук”, “Капітан-Америка”, Вартові Галактики”.
Комусь же прийшла геніальна ідея – спростити кіно до дебільного рівня і водночас наситити його емоційними і дорогущими спецефектами. Це був геній бізнесу. Піпл схавав ці шедеври!

Особливо останній – яка нахрін логіка, коли серед головних героїв “Вартових Галактики” супермен-єнот і людина-дерево!!!???

Отож, перестаньте сприймати команду ЗЕ як адекватних людей в адекватному середовищі. Згадайте, яким політейментом вони кілька років поспіль годували своїх симпатиків на рейтинговому каналі, як мочили політиків і недолугих українців усіма доступними засобами…

Отож, не парьтеся, друзі, не ламайте собі голови, не шукайте аргументи. Для них вибори це лише веселий квест, модна гра на виживання, реаліті-шоу з непередбаченим кінцем, саспенс і хорор, де в заложниках уся країна…

Якщо ви мене зрозуміли, то переключайте мізки і мочіть їх усіма доступними вашій фантазії засобами – карикатурами, фейковими коментарями, жартами, колажами, відеомонтажами, фотожабами, відеоприколами і всім, що попаде вам під руки і на що спроможеться ваша фантазія.

Бо саме це – антидот, якого так бояться ці зелені чоловічки, вони бояться власної зброї – сміху, іронії, гротеску, приниження, втрати авторитету, дезорієнтації.

Часу мало. Включайтесь – і Бог вам на поміч!!!

Анатолій Матвійчук

і