Результати вражають! КМІС оприлюднив найсвіжіші дані опитувань щодо другого туру виборів президента України.

мах

72,2% респондентів, опитаних Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС), готові проголосувати за керівника студії “Квартал 95” Володимира Зеленського, а 25,4% – за чинного Президента Петра Порошенка в другому турі президентських виборів.

Про це свідчать результати опитування, представленого КМІС на прес-конференції, передають Українські Новини.

Зокрема 72,2% опитаних, які мають намір голосувати і визначилися з вибором, готові проголосувати за Зеленського, 25,4% – за Порошенка, а 2,4% – зіпсували б бюлетень.

Крім того, 54% респондентів відповіли, що точно голосуватимуть, 18,8% – скоріше будуть, 15,5% – не будуть, 11,7% – відмовилися відповідати.

На питання про ймовірне переможця на виборах 57,2% респондентів відповіли, що переможе Зеленський, 14,1% – Порошенко, а 28,7% – не відповіли на питання.

Опитування проводилося з 9 по 14 квітня серед 2 004 повнолітніх респондентів у 129 населених пунктах з усіх регіонах, крім окупованих територій Донбасу і анексованого Росією Криму.

Похибка репрезентативності дослідження не перевищує 3,3%.

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації. Будь-який передрук матеріалів з сайту може здійснюватись лише при наявності “активного гіперпосилання” на prefiksblog.co.ua, а також на сам матеріал!

Українці переможуть ! Коли та як ? Підпишись, щоб знати більше. Якщо Ви вже підписані, то не робіть нічого. Дякуємо Вам !

і