Олег Березюк: переходимо в жорстку опозицію і готуємося до виборів!

мах

У першому турі президентських виборів я голосував за Юлію Тимошенко, оскільки вважав і вважаю її найбільш розумним і досвідченим політиком.
У другому турі я віддав свій голос за Петра Порошенка, хоча далеко не у всьому є прихильником його політики.

Сталося так, що демократично налаштована більшість проголосувала за Володимира Зеленського, а я залишився в числі тих, кого сьогодні умовно можна назвати консервативною меншістю.
Хто був правий у своєму виборі, а хто ні покаже час, але у нас немає жодних сумнівів в тому, що Зеленському дістався дуже тяжкий спадок і навряд чи він власними силами зможе виправити ситуацію.
Після виборів пройде ейфорія і настануть тяжкі трудові будні. Для того, щоб виправдати очікування своїх виборців новий Президент України має швидко сформувати команду і довести людям, що він є ефективним менеджером і перспективним політиком. Якщо він не зможе цього зробити, то на парламентських виборах він ризикує втратити значну кількість своїх прихильників.

Я, і такі як я, сьогодні залишились в меншості, але найближчим часом ми створимо організований громадсько-політичний рух, який в режимі реального часу буде аналізувати кожен крок новообраного президента і давати оцінку всім його кадровим і політичним рішенням.
Ми маєм різні з Володимиром Зеленським та його прихильниками погляди на життя у зв’язку з чим переходимо до них в жорстку опозицію і починаємо підготовку до призначених на осінь цього року парламентських виборів.

Oleg Bereziuk

і