Андрій Смолій: Рейтинг Зеленського почне сипатися вже за 2-3 місяці

мах

Скажу важчиву річ, про що вже не один раз казав на телеефірах.

Зеленському, Разумкову, Данилюку, Коломойському і всім іншим не варто так радіти 73%.
Рейтинг Зеленського почне сипатися вже за 2-3 місяці.
73% — це непоєднувана маса людей. Це люди з різними світоглядами та традиціями, баченням розвитку та вектору країни та соціальним статусом. Всі вони хочуть від свого обранця різного, а він їм не може дати нічого.

Зеленський буде сидіти на шпагаті, точніше не він, а його люди. Він може взагалі ніде не сидіти, адже цілком можливо що не усвідомлює що вляпався в таку історію.

Вже до парламетських виборів його рейтинг буде не більше 20-25%, і це в кращому випадку. Його політсила аналогічно, більше 20-25% на виборах взяти не зможе. А далі ще краще: з ким об‘єднуватись? З Тимошенко? Так вона його в одній коаліції просто проковтне. З «За життя», так вони своїм антирейтинггм його поховають.

Вже сьогодні деякі представники Коломойського кажуть, що варто залишити частину міністрів і навіть граційно пропонують Порошенку посаду Міністра Закордонних справ: розуміють що завалять все.

І це, друзі, я описав найбільш позитивний сценарій.
За гіршим сценарієм, команда Зе завалить всю соціалку та економіку, оборонний сектор і національну політику, міжнародні відносини та інфраструктуру. І тоді навряд вдастсья здобрувати…

Андрій Смолій

і