В партії “Слуга народу” розповіли про сюрприз для Медведчука та Бойка

мах

Майбутній народний депутат від партії “Слуга народу”, дипломат Богдан Яременко виступає за введення кримінальної відповідальності за переговори з представниками країни-агресора (Російської Федерації) неуповноваженими на це Україна особами.

“Я  запропоную зміни до Кримінального кодексу про ведення сепаратних переговорів без належних повноважень держави. Воююча країна. Ми повинні навести порядок”, – сказав він в коментарі агентству “Інтерфакс-Україна”.

Він зазначив, що “Слуга народу” виступає за скорочення впливу держави на різні сфери життя суспільства, “але там, де держава є – це зовнішня політика та оборона, вона повинна діяти дуже чітко, жорстко і впевнено”.

Також відомо що партія “Голос” також виступила з ініціативою ввести кримінальну відповідальність за сепаратні переговори з представниками країни-агресора після переговорів лідера партії “Опозиційна платформа – За життя” Юрія Бойка з прем’єр-міністром РФ Дмитром Медведєвим про постачання газу.

В “Голосі” пропонують ввести покарання за такі переговори в вигляді позбавлення волі на термін 13-15 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 5 років.

Дивіться також: Володимир Зеленський прокоментував свою зустріч з депутатами “Слуги народу” в Трускавці

Редакція мож

і