Маємо перше повідомлення-звіт від Артема Дубнова

мах

Виборці столичної Троєщини чекають новин про діяльність свого народного депутата. Маємо перше повідомлення-звіт від Артема Дубнова в ФБ.

Сайти медіа-групи УПК будуть пресово контролювати роботу депутата від виборчого округу №213… Занадто багато проблем у Деснянському районі…

Нарешті повернувся до Фейсбука, щоб поспілкуватися з вами та розповісти про останні новини. Це були надзвичайно важкі два місяці. Важкі у приємному сенсі, бо ми почали з продуктивної праці.

Наша команда довела, що Верховна Рада може бути ефективним майданчиком для дискусій та прийняття законопроектів.

Ми вже виконали деякі пункти передвиборчої програми політсили “Слуга народу”, які від нас очікувало суспільство: прийняли закон про процедуру імпічменту президента; ухвалили за основу всі законопроекти, які стосуються антикорупційної та судової реформ; повернули відповідальність за незаконне збагачення; зробили крок до оновлення складу ЦВК тощо.

Крім того, триває наша робота у комітеті з питань здоров’я нації, де ми разом з громадськістю вивчаємо актуальні проблеми та вибудовуємо шляхи їх подолання.

Як депутат — представник київського округу з найбільшим числом населення та відповідною кількістю проблем, я також відстоюю вимоги громадян Троєщини. За цей час ми провели багато зустрічей з мешканцями.

До речі, ми з командою вже направили запит до прем’єра щодо виділення коштів та вжиття відповідних заходів стосовно будівництва метро на Троєщину. Беремо це питання під контроль.

Отже, роботи ще багато. Це — тільки початок. Тож, залишайтеся на зв’язку, щоб бути в курсі подій.

З повагою,

Артем Дубнов,

народний депутат, Заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування

 

і