Профспілка і рейдери – новий грандіозний скандал

мах

Профспілка і рейдери – новий грандіозний

скандал у Мінкультспорті

В Пирогові рейдери за сприяння директорки музею

захопили первинну профспілку.

Новини з Національного музею архітектури у Пирогові:  угрупування під керівництвом генеральної директорки Оксани Повякель вписало нову сторінку в шахрайські схеми – здійснило рейдерське захоплення первинної профспілкової організації «Захист справедливості».

Як таке стало можливим? – спитаєте ви. А яким чином вже третій рік Національний музей безкарно піддається нечуваному пограбуванню? Сколотивши «бригаду», що пов’язана між собою участю у злочинних оборудках, та заручившись «дахом» у попередньому Міністерстві культури, команда «заробітчан» безкарно потрошить бюджет музею та наші з вами кишені, шановні.

Там є і перевірені схеми: будівництво та ремонти з відкатами та за завищеними цінами, незаконна торгівля, «ліві» фіскальні чеки замість квитків, «мертві душі» та багато іншого. Всі ті епізоди фігурують у чисельних кримінальних провадженнях і судових рішеннях…

Але є і «ноу-хау» «бригади»: незаконні зйомки , вирубка цінних дерев заповідного парку та ще кілька лайфхаків, якими зараз займаються правоохоронні органи.

Всій цій бурхливій діяльності дуже заважала незалежна профспілка під керівництвом Тамари Таранушенко.

Принципова позиція голови профспілки ну ду-у-же заважала Повякель з компанією. Як відомо, крадіжки  люблять тишу.

Шантаж, залякування та фізичні погрози з боку керівництва музею не мали наслідків. Складні махінації з штатним розписом та структурою музею остаточно зробили з культурно-просвітницького та наукового закладу «кладовище дерев’яних будиночків», яким керує команда некомпетентних «менеджерів»-крадіїв. Горе-директорці довелось з порушенням всіх можливих норм Закону скоротити посаду, яку обіймала Таранушенко, посадити на аналогічну посаду неосвічену, але «вірну» особу, якою легко керувати завдяки її залежності  від алкоголю.

Суд з поновлення незаконно звільненої голови профспілки триває, а також тривають кримінальні провадження з приводу багаточисленних порушень О. Повякель та її «команди».

Навіть звиклий до неадекватних директорів Музей у Пирогові перебуває в перманентному турбошоці. Такого розмаху аферизму, як при креативній  Повякель тут ще не бачили. Рахунок збитків пішов на мільйони. Очевидно, з цим пов’язані відзнаки гендиректорки з боку попереднього керівництва мінкульту – «любих друзів» Женєчки Нищука та Томочки Мазур.

І от – родзинка на торті: шляхом незаконних оборудок з Нотаріатом та Державним реєстратором компашка аферистів внесла зміни в Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Міністерства юстиції України(?!!). Згідно запису, який несподівано з’явився в реєстрі, з 30.09.2019 року головою профспілки раптом значиться уродженець міста Алчевськ Луганської області Возний Дмитро Васильович.

Для ясності скажемо, що Дмитро Возний – завгар музею, вірний боєць Оксани Повякель. Очевидно, за прикладом свого земляка-завгара Януковича, Дмитро Васильович теж вирішив «пожартувати» з Кримінальним кодексом, обравши такий незвичний спосіб рейдерства.

Це вам не землі та заводи захоплювати. Тепер новий «голова профспілки» може спокійно “освоювати” гроші з музейної каси, чим він успішно займався і до «обрання». Якраз цьому «технарю-кулібіну» належить авторство багаторазового друку чеків-квитків з однаковим номером. Сподіваємось технічні здібності цього умільця знадобляться йому в майбутньому на зоні при виготовленні «ширпотребу».-пише блог uamediacen

В Конфедерації незалежних профспілок, куди входить «Захист справедливості», з неабияким здивуванням узнали, що «головою» їхньої профспілкової організації став алчевський  Дмитро Возний, який жодного дня не був навіть членом профспілки(!).

Відповіді на всі ці питання в недалекому майбутньому дадуть правоохоронні органи, а до довгого списку правопорушень злочинного угрупування «Пиріжок» додадуться ще й махінації з Нотаріатом та Державним реєстратором Мінюсту.

Вадим Логвінов, для сайту Енігма

 

Важливо: Кілька журналістів провідних ЗМІ готують інформаційний запит новому Міністру МКМС В.Бородянському з питанням: коли почнеться комплексна перевірка Національного музею народної архітектури і побуту України з відстороненням нинішнього Гендиректора?

Адже, заклад планетарного рівня вже фактично перетворився на музей дров, де фактично щодня знімаються якісь низькосортні серіали і шоу-програми… Додайте умисне затягування з оформленням гектарів (!) заповідної землі, охоронних зон, бюджетні порушення, незаконні звільнення, розвал наукової роботи…

Музей у Пирогові варто негайно очистити і повернути у законні рамки!

Громадськість очікує негайної реакції МКМС!

і