Качинський відверто висловився про окупацію Криму та Донбасу: РФ завжди атакує слабке місце

мах

 

Росія має проблеми там, де виникає рішучий опір.

Росія шукає слабкі пункти у системі європейської демократії і атакує там, де бачить слабке місце і шанс на перемогу, як було у Криму і на Донбасі. Про це заявив лідер правлячої партії Польщі «Право і справедливість» Ярослав Качинський в інтерв’ю німецькій газеті Bild, повідомляє Polske radio.

За його словами, Росія має проблему там, де виникає рішучий опір.

«Росія атакує там, де бачить слабке місце і шанс на перемогу. Так було у Криму і на сході України. Однак вона має проблему там, де виникає рішучий опір, навіть дипломатичний», — зазначив він.

Він заявив, що справа стосується значним чином Польщі і балтійських країн, тому є дуже важливою присутність військ НАТО у цих країнах.

«Німеччина має вислати більше військ, особливо до балтійських країн. У Польщі історичне минуле свідчить проти присутності у нас більшої кількості німецьких військових. Німеччина має взяти це до уваги. Однак точно відомо одне: потрібні результативні підрозділи швидкого реагування у Східній Європі», — вважає він.

 

Про це 25 січня, в інтерв’ю німецькому виданню Bild заявив лідер правлячої партії Польщі «Право і справедливість» (PiS) Ярослав Качиньський.

При цьому він схвально висловився про німців, і заявив, що Росію і Німеччину не можна порівнювати.

 

© 2019 Інформаційне агентство ASPI
https://aspi.com.ua/news/politika/kachinskiy-vidverto-vislovivsya-pro-okupaciyu-krimu-ta-donbasu-rf-zavzhdi-atakue

і