йдуть переговори про проведення «Євробачення» в Роттердамі в 2021

мах

«Євробачення-2020» скасовано через пандемію коронавірусу

Через поширення COVID-19 та обмежувальні рішення урядів організатори пісенного конкурсу вирішили відмовитись від його проведення. Наразі йдуть переговори про проведення «Євробачення» в Роттердамі в 2021 році.

Проведення пісенного конкурсу скасовано Проведення пісенного конкурсу скасовано

Пісенний конкурс «Євробачення-2020», який мав відбутися у травні в Роттердамі, скасований через пандемію коронавірусу. «З глибоким жалем ми маємо оголосити про скасування пісенного конкурсу «Євробачення-2020″ у Роттердамі», — йдеться у заяві конкурсу, оприлюдненій у середу, 18 березня.

Організатори конкурсу повідомили, що за останні кілька тижнів розглянули безліч альтернативних варіантів, щоб дозволити «Євробаченню» відбутися. Проте через невизначеність, спричинену розповсюдженням COVID-19 по всій Європі, а також обмеження, встановлені урядами країн-учасників та Нідерландами, у Європейській мовній спілці (EBU) все-таки вирішили не проводити конкурс.

«В основі цього рішення лежить здоров’я митців, персоналу, шанувальників та відвідувачів, а також ситуація в Нідерландах, Європі та світі», — йдеться у повідомленні.

Виконавчий директор конкурсу Джон Ола Сенд повідомив, що зараз ведуться переговори щодо можливості проведення пісенного конкурсу в Роттердамі у 2021 році. Як повідомлялось раніше, Україну на «Євробаченні-2020» мав представляти гурт Go-A.

і