«Перевал» – прем’єра кліпу. «Океан Ельзи»

мах

«Перевал» – прем’єра кліпу. «Океан Ельзи» записали нову пісню, яка стала офіційним саундтреком до фільму «Захар Беркут»!

Захар Беркут об’єднує найкращих: найвідоміший український гурт «Океан Ельзи» записав нову пісню, яка стала офіційним саундтреком до історичного екшена, який виходить на екрани вже в цей четвер, 10 жовтня. На пісню «Перевал» було знято кліп, який ми презентуємо вам сьогодні.

Святослав Вакарчук, лідер ОЕ, автор пісні: «Історія Захара Беркута та відважних тухольців – це історія про одну з головних речей у світі – про мужність. Про мужність чоловіків, жінок, дітей. Про ту саму мужність, що не раз всім нам допомагала подолати не один крутий поворот долі, не один перевал. Круто, що цю історію розповіли знов, прямо зараз. І саме про це наша нова пісня.  Я вже бачив робочі матеріали фільму, це правда круто. Дуже чекаю на його прем’єру!».

«Пісня стала головною частиною саундтреку фільму, – коментує продюсер «Захара Беркута» Єгор Олесов. – До створення фільму долучились найкращі кінематографісти України, у ролях знялись найталановитіші актори з усього світу. І ми дуже пишаємось тим, що головну пісню написав та виконав саме Святослав Вакарчук та гурт «Океан Ельзи». Сподіваємось, що цей трек стане хітом, а наше кіно завоює серця мільйонів глядачів».

Для кліпу, що вражає своєю масштабністю, були використані кадри з історичного екшену «Захар Беркут». Крім того, додаткові сцени з солістом гурту Святославом Вакарчуком були відзняті на натурному майданчику студії FILM.UA, де відновлені декорації величезної гірської ущелини, створені спеціально для фільму.

Фільм «Захар Беркут» підтримало Державне агентство України з питань кіно, а також найбільші бренди та компанії України. Спонсорами стрічки стали ТМ Львівське та компанія VISA, а генеральним медіа-партнером – канал «Україна».

Переглянути кліп можна за посиланням, а також на офіційній сторінці фільму в Facebook.

і