Новий круїзний лайнер поставили на карантин поблизу Нової Зеландії

мах

Круїзне судно Golden Princess не пустили в порт, після того, як на борту виявили трьох пасажирів із симптомами коронавірусу. Наразі судно знаходиться біля міста Крайстчерч в Новій Зеландії , повідомляє AFP.

Зазначається, що на борту перебувають 3700 пасажирів, з них — 2600 пасажирів та 1100 членів екіпажу.

Доки на судні не будуть здійснені всі необхідні аналізи хворих з підозрою на коронавірус, ніхто з пасажирів та екіпажу не зможу зійти на землю.

Нагадаємо, Golden Princess — третій корабель компанії Princess Cruises, який не може пришвартуватися на тлі спалаху коронавірусної інфекції.

Раніше повідомлялося, що двоє українців, які перебували на лайнері Grand Princess, вже повернулися додому. Перед поверненням в Україну громадяни декілька разів проходити контроль на стан здоров’я. Наразі українці знаходяться в одному з медзакладів на обсервації.

Зазначимо, що на борту лайнера Grand Princess, який зараз стоїть біля узбережжя в США, позитивний тест на коронавірус виявили у 21 пасажира.

Відомо, що на борту лайнера Grand Princess знаходиться 3500 людей: 2422 гостя і 1111 Тест пройшли всього 46 осіб. З 21 інфікованого лише 2 є пасажирами, а решта 19 – членами.

і