Лікар: Регулярний секс допоможе в боротьбі з коронавірусом

мах

Гінеколог, відомий в нашому регіоні (він працює, серед інших, у Катовіцах, Тихах, а також у Челадзі та Сосновці) Мацей Єджейко опублікував важливе повідомлення у Facebook про коронавірус. У ньому точно описано, як нам слід захистися від загрози. Але ще додає щось, про що не говорять. Регулярний секс і оргазм можуть нам допомогти!

Лікар у своєму емоційному записі дає зрозуміти, що більшість із нас може бути заражена коронавірусом Ухана. Ось чому профілактика дуже важлива. Крім зайвого руху та зустрічей з людьми, ми повинні дбати і про імунітет. Мацей Єджейко описує, як нам це робити. Він рекомендує правильне харчування, фізичні навантаження та … регулярний секс та оргазм — поточний стан вашого імунітету (цінність на практиці незмірна) — безумовно, імунітет покращить правильне харчування, правильне наводнення організму , адекватний, високий рівень вітамінів, фізичний рух, але також (!) регулярний секс  та оргазм та відчуття задоволення — ми читаємо у його записі .

Звичайно, це лише делікатний погляд на серйозну проблему, яку чітко вказує лікар. У ньому представлений ретельний аналіз рівня захворюваності, іншими словами — можливостей нашої охорони здоров’я. Кожна країна має певний потенціал для медичної допомоги. Тому під час епідемії потрібно робити все, щоб його не перевищували. Наприклад, якщо в Польщі ця ємність становить 100 000 пацієнтів, а пацієнтів із COVID-19 в 10 разів більше, все піде добре, якщо кількість пацієнтів з часом пошириться. Однак якщо всі випадки відбуваються одночасно, може спостерігатися збільшення смертності.

і