К.Стасюк: Втаємничені знання стають доступними для всіх!

мах

Центр дослідження впливу гравітації на організм людини Костянтина Стасюка презентує відкриття в сфері фізіології і рухів.

Фундаментально нова система життєзабезпечення і рухів людини повністю відрізняється від існуючих!

Фактично розкриті таємниці надможливостей людини використовувати гравітацію як рушійну силу для власної фізичної діяльності.

Оволодівши новими знаннями і можливостями розуміємо причини старіння організму і зародження хвороб.

Всі рухи, що використовуються людиною є протидією гравітації. Нова енерго-інерційна система рухів базується на взаємодії з гравітаційним полем Землі.

На прикладі  ходьби і бігу, стають зрозумілими всі недоліки традиційної системи рухів і переваги новітньої.

Застаріла м`язово-силова система при ходінні і бігу.

Рухи виконуються на чотири такти. Такт перший: відштовхування опорної ноги від землі. При цьому м`язи піднімають всю масу тіла.

Такт другий. Замах вільної ноги назад. При цьому енерція маси, що рухається назад, призупиняє загальну швидкість.

Такт третій. Вільна нога, відкинута назад повертається, інерцією своєї маси виштовхує тіло вперед. Тіло знаходилося у верхній мертвій точці. Усі маси верхньої частини тіла – голова, плечі, руки, спина зміщуються до землі. Інерції цих мас збільшують швидкість падіння. Тобто, швидкість падіння тіла перевищує швидкість вільного падіння.

Такт четвертий. Приземлення. Опорна нога викидається попереду тіла. Випереджає центр мас. При контакті з поверхнею, загальна маса тіла, через мить наздоганяє масу опорної ноги. Удар всього тіла об землю з великою  швидкістю, призводить до руйнівних процесів в організмі.

Внаслідок, постійних ударів руйнуються суглоби, хребет…

Перенапруження м`язів утворює зони підвищеного тиску. Втрачається амплітудність і рухливість опорної системи. Перенапруженність веде до згущення крові і лімфи. Активізуються процеси старіння, наднапруга в районах внутрішніх органів призводить до хвороб.

Нова енерго-інерційна система життєзабезпечення кардинально змінює умови роботи організму і є альтернативою традиційної системи рухів.

Центр дослідження впливу гравітації на організм людини Костянтина Стасюка найближчим часом  проведе серію демонстрацій…

Втаємничені знання стають доступними для всіх!

і