Кремль перекинув на Донбас партію снайперських гвинтівок великого калібру

мах

На окупований Донбас з Росії завезли партію великокаліберних снайперських гвинтівок. А бойовики риють окопи в житлових кварталах і обладнують там позиції для снайперів.

Про це повідомляє Depo.Донбас з посиланням на Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

“Минулого тижня через неконтрольовані ділянки державного кордону України на тимчасово окуповану територію в Донецькій та Луганській областях з території РФ завезено нові партії озброєння та боєприпасів російського виробництва, зокрема великокаліберні снайперські гвинтівки та понад 1,5 тис. тонн пально-мастильних матеріалів”, – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що окупанти розгорнули масштабні інженерні роботи в ОРДЛО.

“Агресор збільшує кількість траншей та ходів сполучень у житлових районах, на території діючих промислових об’єктів, що наближені до лінії зіткнення. У такий спосіб противник створює умови для прихованого застосування снайперів та мінометних розрахунків”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що на окупованій Луганщині так звана “народна міліція” підбила підсумки військових зборів резервістів. Як повідомляють самі “призовники”, насправді все на зборах було зовсім не так, як описують в “народній міліції”. Навіть один чоловік помер.

Ігор Максимов
Журналіст регіональної редакції Depo.Донбас

і