На Луганщині виявлено «логістичну базу» російської армії.

мах

В Україні триває 16-й день війни з Росією. На початку російські окупанти мали на меті за три дні захопити стратегічні українські міста – Київ та Харків. І якщо ми тримаємось, і над Києвом та Харковом гордо майорять синьо-жовті прапори, то наміри загарбників розбиті вщент нашою рішучістю.

За задумом окупантів, одним з основних завдань військової операції був вихід на адміністративні кордони Луганської області. Визнання так званої «ЛНР» у межах Луганської області і «ДНР» у рамках Донеччини. Власне, на цьому наполягає РФ, висуваючи подібні ультиматуми, як умови для припинення військового протистояння.

Зауважу, що на Луганщині зафіксована передислокація важкої техніки, особового складу і ствольної артилерії ворога поблизу контрольованого ЗСУ міста Сєвєродонецьк.

Наразі, за оперативною інформацією безпосередньо з місця подій – я підкреслю, українська агентурна мережа, попри всі зусилля спецслужб так званої «ЛНР» та російської ФСБ, продовжує активно діяти навіть у глибокому підпіллі і дає важливу інформацію для українських силовиків. Так от, наразі на території окупованого російськими військами Первомайська відбувається накопичення важкої бронетехніки.

Зокрема, техніка рашистів сконцентрована на території індустріального технікуму – колишнє ПТУ №31, вул. Потьомкіна, 39. Гуртожиток технікуму використовується в якості казарми для особового складу 6-го полку 2-го армійського корпусу і відповідно штурмових загонів збройних сил РФ.

Крім того, на території Первомайська зафіксовано накопичення важкої бронетехніки, ствольної артилерії калібром більше 152 мм на території шахтоуправління – вул. Переїзна, 9.

Звертаю увагу керівництва українських спецслужб, ЗСУ на необхідність реалізації цієї оперативної інформації шляхом нанесення превентивних ударів у місцях накопичення важкої бронетехніки й ствольної артилерії ворога. Йдеться власне про те, що територія окупованого Первомайська використовується як логістична база для подальшого пересування в бік контрольованих ЗСУ Сєвєродонецька, Лисичанська і Рубіжного.

Нагадаю, що до початку повномасштабної війни аналітичний відділ ГІ «Права справа» повідомляв про те, що основним завданням так званого 2-го армійського корпусу і відповідно ЗС РФ є захоплення стратегічного промислового трикутника Луганської області. А саме «Сєвеєродонецьк – Лисичанськ – Рубіжне».

Наразі навколо цих міст точаться найзапекліші бої.

Варто зазначити, що станом на 9 березня збройними силами РФ нанесено декілька вогневих уражень по житлових кварталах Сєвєродонецька у три хвилі. Причому стріляли у проміжок від 2-ї до 4-ї години ночі. Тобто в момент найбільш масового скупчення цивільного населення в місцях постійного проживання. Тим самим російські окупанти наражали на смертельну небезпеку моїх краян.

На Луганщині окупанти обстріляли Рубіжне

За попередньою інформацією, внаслідок обстрілу російською артилерією та авіацією загинули 10 цивільних осіб.

Крім того, звертаю увагу правоохоронних і спецслужб на те, що на території селища Калинове, поблизу Первомайська на Луганщині, відбувається накопичення підрозділів 2-го армійського корпусу. І відповідно зафіксовано розвантаження боєкомплекту в будівлі колишнього радгоспу з красномовною назвою «Росія».

Подібні факти свідчать про те, що формується ударне угрупування. Метою якого ймовірно буде штурм українських позицій поблизу міста Попасна й вихід на Сєвєродонецький напрямок.

Шануймося, брати і сестри. Тримаймо порох сухим. Довіряймо перевіреній інформації для захисту спокою і безпеки українського народу.

Слава Україні!

і

Автор Дмитро Снєгирьов 1211 Articles
співголова ГІ "Права Справа"