Чи «можлива» смерть Путіна і що це змінить?

мах

Багато хто з аналітиків, політиків та досужих домогосподарок  з кухні  в Україні та за її межами чомусь вважають, що з  відходом в небуття володимира путіна політика росії зазнає змін, закінчиться війна і все піде на краще. Але здається, що це марні очікування.  На цю думку наводять два момента.

По-перше Путін, який творить свою політику збирання земель, відродження союз(неоімперії) в росії не один. Варто глянути на його оточення та проаналізувати що то за «гуси»: Пригожин, Кадиров, Лавров, Шойгу, Герасимов, Суровікін, Медвєдєв, Патрушев та ще добрих півтора-два десятка кадрів меншого калібру.

А чого варта десятиліттями одурманювана та зомбована  путінською пропагандою російська біомаса, яка в більшості шарахається від власної тіні та тупо мовчить. Надії на тамтешню опозицію дуже мало. Опозиція розбіглася по закордонам, а та що залишилася малопотужна і невпливова. Гучний і потужний «одорбрямс» вітає над тією великоземельною  прогнившою «імперією зла».

То ж розмін «шила на мило» з кагорти російських навколопутінських політиків, що є  яструбами, орлами та коршунами виглядає мало втішною перспективою. Хтось тішиться ще думкою про невдовольства серед того кодла, але все ж знову  може спрацювати правило «шила на мило».

Слово про смерть  «можлива» перебуває в лапках через наявність у путіна двійників. Адже навіть коли того кого вважають справжнім путіним не стане, то «плавна підміна царя» може довго морочити голову всьому світові. «Колективний путін» – ручний двійник в оточенні згаданих яструбів працювати в три зміни безперебійно. Коли у на там закінчаться  ці путіни одному Богові відомо… Навіть зараз різні джерела стверджують ,що двійників від трьох до п’яти, і що  один чи два встигли померти… замість  путіна.   А чи своєю смертю? А чи правда то?

Кілька років тому  у деяких ЗМІ промайнула інформація у вигляді інтерв’ю колишньої дружини путіна Людмили, в якому вона стверджує, що справжнього  путіна  вже певний час немає в живих. Можливо саме в цьому криється причина їх розлучення.  А теперішній путін №1 насправді є путіним  №2. То, можливо, виявляється, що росія демонструє  кілька років всьому світу «безсмертного путіна».

Здається росія давно вже стала  країною «нєнастоящих царюй». І до цього все було започатковано давно, ще за часів лжедмітрія. Ці фортелі  стали вже суто російським національним звичаєм… Тому і побутує в політиці термін-припущення про «колективного путіна», як манекена на люди, за спиною якого криється «гніздо ненажерливих яструбів». Виходить суто політична вистава, схожа на фентезі, але яка має місце насправді…

То чого чекати від російських «пєрємєн»? Чи «можлива» смерть Путіна при таких розкладах, і що це змінить для всього світу? То ж  путін «насправді ще довго не збирається вмирати». Лише кимось організована несподіванка у вигляді військового путчу може покласти край «виставі двійників». А чи на краще з тими путчистами-яструбами заживеться?

Висновок з усього один єдиний – світові треба позбутися джерела проблем, а саме того, що зветься росією.

Анатолій Авдєєв

Допомога антимосковському українському сайту в кібервійні з Росією –
реквізити: карта “ПриватБанк” № 5168 7456 5331 1479

і