Андрій Денисенко: про припинення дії Договору про дружбу з РФ

мах

Проект Закону про припинення дії Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією викликав бурхливі дебати в суспільстві. Законопроект визначено президентом як невідкладний.

Народниий депутат України Андрій Денисенко, член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя, учасник Майдану, що свого часу був очільником Дніпропетровського обласного осередку Правого сектору, засновником Штабу Національного захисту Дніпропетровської області. Навесні 2014 року брав участь у формуванні перших добровольчих батальйонів, зокрема батальйону “Дніпро-1”. Брав участь у звільненні від формувань ДНР міста Покровськ на Донеччині, оприлюднив своє ставлення до проекту.

-Президент нарешті вніс у парламент законопроект про припинення дії договору про дружбу з Росією.

Не окремих положень, як раніше, а всього.

Краще пізно, ніж ніколи.
Краще очолювати, ніж блокувати стратегічні для нації та держави ініціативи.

Підтримую і голосуватиму «за»! – заявив народний депутат України Андрій Денисенко

Сподіваюся, ми дочекаємося й того щасливого передвиборчого часу, коли президент та його депутати нарешті розблокують та очолять у парламенті розрив дипломатичних відносин із країною-агресором, зупинення торгівлі, націоналізацію активів окупанта та ліквідацію його п‘ятої колони у медіа та в політиці.

і