концерт молодої надзвичайно талановитої оперної співачки – ДІНЬ ЖУН

мах

27 січня 2019 р. у Національній музичній академії України імені П. І. Чайковського із грандіозним успіхом відбувся концерт молодої надзвичайно талановитої оперної співачки – ДІНЬ ЖУН.

На початку концерту ректор найпрестижнішого навчального музичного закладу в Україні пан М.Тимошенко розповів про недавній візит до КНР, зокрема про те, що в рамках двостороннього співробітництва Національної музичної Академії України з Хеншуйським університетом буде утворено Міжнародну Хеншуйську Академію Музики і Мистецтв, засновником якої з Української Сторони є НМАУ, а з Китайського – Урядова організація «Економічна зона Хеншуй», Хеншуйський університет та приватна компанія.

Угоду про нову модель співпраці підписано 23 січня 2019 року.
Разом з тим, пан ректор привітав дружину Надзвичайного і Повноважного Посла КНР в Україні пані Чжан Цзянь і вручив пам’ятні подарунки.
А ще додам – моє враження від матеріально стану консерваторії було дуже сумне…

Отож, побажаємо новопризначеному пану ректору успішної і плідної роботи у всіх сферах розвитку найпрестижнішого, повторю, музичного навчального закладу України.

Переконана, що незабаром побачимо великі позитивні зміни. Хай щастить!

Tatiana Antonyuk

Коментар:

Шановна пані Тетяно, я щиро дякую Вам за підтримку та віру в мої сили як очільника провідного музичного закладу України! Вся наша команда невтомно працює задля розвитку консерваторії, наразі ми маємо перші важливі здобутки для нашої alma mater.

Я вірю, що саме зараз ми закладаємо міцний фундамент стабільного розвитку та процвітання консерваторії і ми працюватимемо над цим і надалі!

Максим Тимошенко, ректор НМАУ

і