«Патріотика на озерах» буде побудована!

мах

Триває публічний конфлікт між інвесторами банку “Аркада” і  можновладцями столиці України. Депутати незаконно намагаються забрати ними ж виділену земельну ділянку…

Забудовник та інвестори нового житлового масиву на київських Осокорках зроблять усе можливе аби багатостраждальна «Патріотика на озерах» була побудована.

Рішення Київради про розірвання договору оренди на землю вони вважають незаконним і вже подали позов на його оскарження. На підставі позову, Господарський суд Києва виніс ухвалу, якою заборонив зупиняти будівництво чи перешкоджати роботам до винесення і публікації остаточного судового рішення!

«Патріотика на озерах» будується!

Чимало питань виникає до стилю керівництва нинішнього мера Києва Віталія Кличка. Методи його команди все більше нагадують дії рекетирів епохи бурхливих 90-х, звідки, фактично, брати-боксери і вийшли… Вірніше, психологічно там і залишилися…

Міський голова готовий нехтувати законом за для вирішення питань своїх бізнес гаманців.

Потурання рейдерам-це початок повної узурпації влади та управління і самовільне розпорядження столичною землею. Закон для цих хлопців явно не писаний…

Чого варта лише корупційна кампанія проти одного з  банків реального сектору економіки – “Аркада”!

Мер Кличко, чиновники КМДА, депутати ВРУ і Київради розробили цілу спецоперацію, мета якої – незаконне вилучення земельної ділянки, зупинка масштабного житлового будівництва, та спроба доведення до банкрутства одного з кращих українських банків, який є утримувачем інвестицій під житлове будівництво!
Зрозуміло, такий нахабний “наїзд”, обурив як інвесторів, так і громадськість, співробітників банку “Аркада”, будівельників, журналістів…

Прес-служба АТ АК “АРКАДА” оприлюднила спеціальну заяву, де пояснюється позиція банку.

Детально – https://arkada.ua/ua/top/press/news/38418/38885/

Інформуємо вас, що рішення Київської міської ради, що було ухвалене 31.01.2019 року про розірвання договорів оренди земельних ділянок, укладених з ТОВ «Контактбудсервіс», не має ані правової логіки, ані здорового глузду. Таке рішення було прийнято всупереч існуючій судовій забороні, тому є незаконним.
Діє Ухвала Господарського суду м. Києва, якою забороняється Київській міській раді вчиняти будь-які дії щодо припинення права на землекористування ділянками.

Д
оговір оренди земельних ділянок, укладених між Київрадою та ТОВ «Контактбудсервіс», залишається чинним, Забудовник продовжує бути законним користувачем цієї землі й не планує припиняти будівельні роботи! – йдеться у заяві.
Також наголошується, що й сама мотивація до ухвалення такого рішення, про начебто існування заборгованості з орендної плати, є неправдивою.

Безпідставне та системне перешкоджання будівництву нового житлового масиву забудовником сприймається, як тиск  з боку Київської міської ради та перевищення своїх повноважень особисто Київським міським головою Віталієм Кличком.


Заява АТ АКБ “Аркада”:
“Ми більше не сприйматимемо жодних ультиматумів на нашу адресу. Всі можливі заходи та аргументи аби вирішити це питання в конструктивному руслі на рівні керівництва міста Києва, наразі, вичерпані. Зважаючи, що рішення про розірвання договору оренди земельних ділянок було ухвалено з порушенням процедурних моментів і є незаконним, ми не бачимо жодних підстав для зупинки будівництва ж/м «ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ».”

Експерти і журналісти почали незалежне розслідування конфліктної ситуації між чиновниками КМДА, депутатами Київради і забудовником ж\м «Патріотика на озерах».

Дивує той факт, що доручення винести на розгляд питання про розірвання договору земельної оренди із забудовником скандального будівництва на Осокорках, Київський міський голова дав через свою сторінку у ФЕЙСБУК! При цьому на момент голосування був відсутній висновок Департаменту земельних ресурсів КМДА.

До того чинною залишається й Ухвала господарського суду, якою заборонено Київраді приймати подібні рішення. На думку експертів, таке зухвале порушення процедурних та правових норм вказує на упереджене ставлення до забудовника з боку мера столиці та міської влади.

Такі дії Київради роздратували й інвесторів, ж\м «Патріотика на озерах». Свої гроші в це будівництво вклали вже близько півтисячі осіб. Тому вони готові йти до кінця аби захистити своє право на власне житло! А забудовник, отримавши ухвалу про заборону перешкоджати будівництву ж\к “Патріотика на озерах”, повідомляє що провжуватиме роботи, – зазначається на офіційному сайті банку “Аркада”.

Загалом, про нахабну зажерливість випадково обраного мера Кличка і його мафіозної команди, вже ходять легенди. Підприємці розуміють, що час гуртуватися і давати жорстку публічну відповідь новітнім депутатсько-чиновницьким рейдерам, які дуже швидко нищать реальний сектор економіки, “віджимають” власність, виробничі потужності та землю…

Починаємо формувати центр спротиву – Київський комітет порятунку.

Загребущого рекетира Кличка, разом з його кримінальними подільниками, час притягти до відповідальності і добитися справедливого суду, що, сподіваємося, у найближчому майбутньому дасть належну оцінку столичному беззаконню.

Захистимо права інвесторів «Патріотики на озерах»!

Київський комітет порятунку

і