настане час жорстких воєнно-поліцейських режимів

мах

Як же по різному сприймається факт Пандемії Коронавірусу у світі!
Для розумних і духовних людей – це пересторога щодо нашого нераціонального способу життя, нагадування про численні проблеми з екологією, мораллю, духовністю, культурою.

Але існує інша точка зору. Пандемія – це всього лише спецоперація можновладців цього світу через контрольовані ними ЗМІ налякати людей, шокувати і відволікти від чергової гігантської афери – перерозподілу фінансів, землі, нерухомої власності, внаслідок економічної кризи, що стрімко насувається.

Хто бенефіціари? Міжнародні фінансові кола, великий банківський капітал, інформаційні магнати, які посилюють свій вплив на уряди всього світу. Ну й великі фармацевтичні концерни будуть не в програші. Можливо, найближчим часом буде оголошено про винайдення “вакцини століття” з подальщим обов”язковим щепленням нею усіх громадян планети. Заради якої мети – невідомо.

Хто постраждає? Прості, незахищені люди. Пенсіонери. Середній клас. Дрібні підприємці. Люди творчих професій. Мати роботу нині стане великим привілеєм – і це буде додактовим засобом маніпулювання людьми. Суспільні протиріччя загостряться.

Висновок: внаслідок загострення суспільних протиріч можливі два варіанти розвитку подій: або світом прокотиться хвиля нищівних революцій і бунтів, які зруйнують стабільність, або, скоріше всього, настане час жорстких воєнно-поліцейських режимів у країнах світу, що подаватимуться як вимушена міра, але, насправді закріплять панування всесвітнього глобального капіталу, а по суті, тіньового уряду.

Третього, напевне, не дано, тому що розум, моральність і духовність не є більше чеснотами людей, що приводяться до влади. Це – всюди. І це страшніше за коронавірус.

Анатолій Матвійчук

і