Медведчук летить у Москву випрошувати у Путіна російську вакцину

мах

Кремль готує чергову заздалегідь безуспішну спецоперацію в Україні.
Зростає кількість хворих на коронавірус. Очікується осінній сплеск пандемії. Медведчук летить у Москву випрошувати у Путіна російську вакцину. Прокремлівські «телеканали» вже поширюють меседж, що тепер все залежить від того, чи уряд України дозволить завезення російської вакцини. Немає жодних сумнівів, що ці «телеканали» і кремлівські агенти впливу нагнітатимуть атмосферу.
Розрахунок на те, що на фоні погіршення ситуації українців підбурять до масового тиску на владу, аби та попри все дала дозвіл на ввезення російської вакцини. Або ж є розрахунок на те, що під тиском лише прокремлівської медіа-мережі Зеленський таки поступиться, і Медведчук почне завозити в Україну російську вакцину.
Медведчук он розповідає Путіну, що вже успішно вколов собі російську вакцину. Він, його дружина і син…
Висновок один: Медведчук знову повіз продавати Кремлю повітря. Нічого у них не вийде. Масовий спротив в Україні може викликати тільки ввезення сюди російської вакцини. Потенційно охочі вколоти собі російську хімію не здатні до масового протесту. Ну і поїдати електоральний пиріг Зеленського Медведчук не зможе без кінця. Тут також є тверда стеля.
М.Басараб

і