Дмитро Снєгирьов про вибори в США: «Це вдарило бумерангом по самій Україні»

мах

Вибори у Сполучених Штатах Америки стали головною політичною подією року. Голосування в США вже закінчилося, і зараз ведеться підрахунок голосів. Однак особливої інтриги поки не спостерігається і, судячи з усього, не буде.

Співголова Громадської ініціативи «Права Справа»  Дмитро Снєгирьов на YouTube каналі «Политика Наизнанку»   вирішив більш детально зупинитися на темі  президентських перегонів 2020 року в Сполучених Штатах Америки.

За словами ведучого, час від часу в  українських ЗМІ з’являються повідомлення політологів на тему того, кого наша країна вважає за краще бачити в головному кріслі Білого дому серед кандидатів у президенти Америки.

Також Снєгирьов говорить про те, що Україна зобов’язана зайняти нейтральну позицію щодо підтримки того чи іншого кандидата на посаду президента США. На його думку, нашій країні потрібно згадати про те, що вона є незалежною суверенною державою.

«Будь-який тиск на перших осіб держави в моменті порушення або непорушення кримінальних справ проти громадян Сполучених Штатів Америки, які задіяні в корупційних схемах на території України, — це є прерогативою, в першу чергу, правоохоронної системи самої України, а не, жодним чином, не Сполучених Штатів», — пояснив ведучий Дмитро Снєгирьов.

За його словами, в Україні є поганий досвід, коли на минулих виборах президента США була підтримка одного з претендентів.

«Це вдарило бумерангом по самій Україні», — пояснив співголова Громадської ініціативи «Права Справа».

Снєгирьов також зазначив, що на сьогоднішній день на порядку денному гостро стоїть питання щодо того, що Російська Федерація створює ситуацію, коли Україна повинна реагувати на будь-які повідомлення щодо перебігу виборчих перегонів в США, які їй нав»язує російська сторона.

«Ми зобов’язані коментувати присутність третьої сторони, надаючи можливість втягувати себе в політичні розбірки», — підсумував своє звернення співголова Громадської ініціативи «Права Справа» Дмитро Снєгирьов.

Нагадаємо, кандидат від Демократичної партії Джо Байден встановив новий рекорд президентських виборів у Сполучених Штатах. Повідомляється, що він набрав понад 70 мільйонів голосів. Це абсолютний рекорд за всю історію виборів.

Колишній віцепрезидент вже двічі намагався стати господарем Білого дому. Тепер, судячи з усього, він стане 46-тим президентом Сполучених Штатів.

Після того як стали відомі ці результати, Дональд Трамп звинуватив Джо Байдена у фальсифікаціях. На своїй сторінці в Twitter, він заявив, що зафіксовані масові фальсифікації на виборах в штатах, де більшість належить демократам.

Прес-служба ГІ «Права Справа»

і

Автор Дмитро Снєгирьов 1211 Articles
співголова ГІ "Права Справа"