Дмитро Снєгирьов про президента США: «Малюють яструбом війни».

мах

Українцям потрібно зосередитися не на результатах виборів у США, а на об’єднанні країни і розбудові власних збройних сил.

Таку думку висловив співголова Громадської ініціативи «Права Справа» Дмитро Снєгирьов на каналі «Політика навиворіт» в YouTube.

Дмитро Снєгирьов розповів про те, ким є можливий новий глава Білого дому Джо Байден. Крім того, він пояснив, яку роль відіграє Джо Байден для нашої країни.

«Зараз в українських і світових ЗМІ Джо Байдена малюють мало не яструбом війни, який, прийшовши на зміну Трампу, змусить Російську Федерацію рахуватися з позицією Сполучених Штатів щодо питання повернення  окупованих територій Донбасу і анексованого Криму», — зазначив ведучий.

Також Снєгирьов згадав те, як відреагували Сполучені Штати Америки, коли Джо Байден перебуваючи на посаді віце-президента США в команді Барака Обами демонстрував далеко не войовничу позицію по відношенню до РФ.

«Свого часу навіть Трамп заявив, що за часів Барака Обами єдина допомога з боку Сполучених Штатів Україні – це були подушки і ковдри. Відповідно, за часів Трампа Америка почала постачати Україні військову  допомогу», — додав співголова «Права Справа».

За словами Снєгирьова, Байдена вважають автором угоди щодо нерозповсюдження стратегічного озброєння. Але, разом з тим, саме Байден виступав за поліпшення стосунків і перезавантаження відносин між США і РФ. Примітно, що саме Байден виступав за виведення американського контингенту з Іраку та Афганістану. Критикував програму Р. Рейгана «Стратегічна оборонна ініціатива», яка також відома як «Зоряні Війни» — довгострокова програма США по створенню глобальної системи протиракетної оборони з елементами космічних озброєнь. Програма була проголошена Президентом Р. Рейганом 23 березня 1983 року у ході «холодної війни» з СРСР.

«Нам потрібно зосередитися не на результатах виборів президента Сполучених Штатів Америки, а на питаннях об’єднання української нації, ми повинні перетворитися з об’єкта в суб’єкт, і в цьому питанні ми повинні і маємо право вимагати допомоги від нового президента Америки Джо Байдена», — підсумував Дмитро Снєгирьов.

Прес-служба ГІ «Права Справа»

і

Автор Дмитро Снєгирьов 1211 Articles
співголова ГІ "Права Справа"