У нас відбувалася періодична зміна парадигми розвитку держави на чергових виборах

мах

Чергова ліквідація національної неписьменності від професора Масляка.

Багато років тому я написав статтю, що в українській політиці діє “принцип цунамі”. Перед тим, як надійде на берег руйнівна хвиля цунамі, вода відходить від берега. І чим далі вона відходить, тим вища хвиля накотиться.

У нас відбувалася періодична зміна парадигми розвитку держави на чергових виборах. Умовно проукраїнського Кравчука змінив умовно промосковський Кучма, умовно проукраїнського Ющенка змінив не умовно промосковський Янукович. На його зміну прийшов умовно проукраїнський Порошенко. Але в 2019 році щось змінилося.

Байдужа більшість населення з гаслом “хліба і видовищ”, “а какая разніца”, “била би водка, а к водкє глотка, всьо остальноє трин-трава” привела до влади абсолютно ніяку, невизначену в усьому, в усьому некомпетентну владу.

Найстрашніше, що це відбулося в умовах поглиблення кризи, коли в інших країнах до влади приходять кризові менеджери. І цілком природно, що Зеленський виступив з кредо байдужих: все одно на якій ти вулиці живеш, чи Бандери чи Жукова, на якій мові говориш тощо. Це абсолютно брехлива, лукава теза. Якщо все одно на якій мові говорити, то говори на цілком природній в Україні українській. Ні, Разумков заявляє, що він принципово говорить російською. А вам, “розумникам” впарюють”а какая разніца”.

Наш Пророк і Вчитель Тарас Шевченко колись нас вчив, а ми так і нічому й не навчилися: “та неоднаково мені”. Читайте його, там відповіді на всі ваші запитання і шляхи розв’язання всіх наших проблем.

Бо нас завели до глухого кута з якого вихід лише через страшний катаклізм. І цей катаклізм вже стукає в наші двері. І це найгірший варіант.

Краще б він стукав у наші серця і душі…

Petro Maslyak

і