З Сіднея у Сідней: в Австралії почали продавати польоти «в нікуди»

мах

Під час семигодинного оглядового перельоту пасажири зможуть побачити з малої висоти великий Бар’єрний риф, гавань Сіднея й інші визначні місця Австралії.

Австралійська Qantas почала продажі авіаквитків в нікуди Австралійська Qantas почала продажі авіаквитків «в нікуди»

Провідна австралійська авіакомпанія Qantas у четвер, 17 вересня, оголосила про відкриття нового семигодинного безпосадочного рейсу по країні для людей, які скучили за перельотами.

Перший оглядовий політ заплановано на 10 жовтня на Boeing 787-9 Dreamliner, який вилетить з Сіднея і повернеться назад за 7 годин. Переліт відбудеться на низькій висоті, а пасажири зможуть побачити легендарну скелю Улуру, що розташована в центрі пустелі Північної території, великий Бар’єрний риф і гавань Сіднея, перш ніж літак приземлиться в аеропорту міста, передає агентство новин dpa.

Читайте також: Літак компанії Qantas здійснив найдовший безпосадковий політ у цивільній авіації

«Лише півроку тому ми і уявити собі не могли, що не зможемо застрибнути в літак і відвідати родичів у інших штатах країни, або злітати у відпустку за кордон», — сказав генеральний директор Qantas Group Алан Джойс.

«Хоча ми не можемо прямо зараз доправити вас за кордон, ми, безумовно, можемо надихнути вас на майбутні подорожі у деякі з найкрасивіших місць Австралії», — додав він.

Читайте також: Через COVID-19 Австралія перекриває кордони між штатами

Як повідомляється на сайті Qantas, квиток у бізнес-клас коштуватиме в перерахунку 2340 євро, преміум-економ — 1120 євро. Бажаючим злітати в економ-класі доведеться за семигодинний переліт з Сіднею в Сідней викласти з кишені 486 євро. На даний момент, повідомляє Qantas, на перший рейс всі квитки вже продано.

і